Oat cookies


| OAT COOKIES |

Mijn aller eerste recept dat ik heb gemaakt zijn mijn “all time favorites”

Oat coooookiesssss!

Het leuke aan het maken van deze koekjes is dat je eindeloos kunt variëren. Ik voeg graag amandelschaafsel en kokosrasp toe aan de basis ingrediënten

Maar blauwe bessen zijn ook absoluut een aanrader.

INGREDIËNTEN

  • 95 gram havervlokken
  • 60 mililiter gesmolten kokosolie
  • 1 ei
  • 40 gram kokosbloesemsuiker (of honing/ light agavesiroop)
  • 35 gram kokossnippers
  • 20 gram amandel (schaafsel)

En zo maak je ‘m

  • Verwarm de oven voor op 175 graden
  • Meng de kokosolie, kokosbloesemsuiker (of honing) en het ei door elkaar
  • Snijd de amandelen fijn (er is ook al voorgesneden amandelschaafsel verkrijgbaar in de supermarkt)
  • Meng deze samen met de kokossnippers en havervlokken door de rest van de ingrediënten heen
  • Leg een bakplaat met bakpapier klaar
  • Schep hierop hoopjes van het beslag en duw een beetje aan zodat je mooie koekjes krijgt
  • Zet de koekjes voor ca. 10-12 minuten in de oven totdat ze mooi goudbruin zijn
  • Even af laten koelen en klaar zijn je gezonde havermout koekjes!

+ There are no comments

Add yours